Nieuw bestuurslid Ongehoord

Omdat Ongehoord wat krap in het bestuur zat na het onverwachte aftreden van Jakob Rosenbaum zijn wij heel erg blij om Menno Olde Riekerink-Smit te mogen verwelkomen.

Wij hebben nog ruimte voor een bestuurslid…en natuurlijk is iedereen welkom, maar daar de mannen de overhand hebben zou een vrouw heel welkom zijn.

Interesse? mail ons op ongehoord.info@gmail.com

images (12)

Menno Olde Riekerink – Smit ( Rotterdam 18-05-1971)

Menno heeft 3 bundels op zijn naam staan, waarvan een bundel (de Voordeelbundel) samen geschreven met Edwin de Voigt. De derde bundel is een bundel met de titel “Naar Inkt Vissen”en is gezeefdrukt met echte inktvisinkt.
 Momenteel is hij de dragende stem achter RAU! een cross-over tussen singer-songwriters en gedichten.  Hij organiseerde en presenteerde 7 jaar lang de Rotterdamse Poetryslam en is momenteel voorzitter van stichting Verzet de Zinnen in Delft. Aangezien Delft en Rotterdam dicht bij elkaar liggen lijkt het hem handig om ook iets te betekenen voor Ongehoord. Op deze manier kan er een kruisbestuiving komen zonder in elkaars vaarwater te dichten.
Binnen het bestuur van ongehoord zal Menno vooral het open podium coördineren en de podia presenteren.
Advertentie