Februari podium

Valentijnsdag

.

Op zondag 14 februari, op Valentijnsdag is het eerste Ongehoord! podium van 2016. Met muziek, een open podium en dichters. Zinnelijke dichters die je in vervoering zullen brengen.

Wie komen er? In ieder geval komen de drie prijswinnaars van de Ongehoord! gedichtenwedstrijd 2015 Alja Spaan, Miranda de Haan en Marco van der Bij. Inmiddels is ook deelname van Frans Terken bevestigd.

Deze vier dichters zullen nog worden aangevuld met andere namen en een prozaschrijver. Ook met de muziek zijn we nog niet helemaal rond maar het beloofd in ieder geval weer een mooi podium te worden met misschien wel prachtige liefdesgedichten. Het is tenslotte Valentijnsdag…

liefde_2

 

Waar: Centrale Bibliotheek Rotterdam, 4e etage in het auditorium

Hoe laat: Vanaf 13.30 kun je aanlopen, we beginnen om 14.00 uur

Toegang: als altijd gratis!

Advertentie