Ongehoord! poëziewedstrijd 2013

Net als in 2012 organiseerde de stichting Ongehoord! in 2013 opnieuw een gedichtenwedstrijd. Ook dit jaar zijn mooie prijzen te winnen. Wat te denken van het prachtige beeldje gemaakt door kunstenares Lillian Mensing, de publicatie van de winnende gedichten op de website van Ongehoord! en de mogelijkheid voor de prijswinnaars om voor te dragen op het podium van Ongehoord!

Het thema van 2013 is ‘De wind’. En via alle inzendingen hebben we gezien dat men hier vele kanten mee op kon. in totaal hadden we 237 inzendingen en binnenkort gaat de jury die bestaat uit Daniel Dee, Gerard Reusink en Upperfloor zich hier over buigen.

Zondag 29 september zullen 12 deelnemers welke zich persoonlijk hiervoor hebben opgegeven hun gedicht voordragen tijdens ons podium, maar de daadwerkelijke uitslag is 27 oktober in het bibliotheek theater en belooft weer een groot feest te worden.

Meer informatie over de gedichtenwedstrijd van vorig jaar bekijk dan de onderstaande videobeelden gemaakt door Peter Berghout voor een impressie.

bij deze een rectificatie betreffende het filmpje de Zeven Hoofdzonden
Het gedicht ” Nachtsouffleur” is van Angela Taverne en dus niet van Lichelle Smedts zoals de video vermeld. Het gedicht start 1min 28.


Advertentie